Mijn aanpak

Arjen in actie

Dit wordt mijn 4e gemeenteraadscampagne waar ik als lid van het Haagse campagneteam betrokken bij ben en ik heb ongelofelijk veel zin in om samen met veel toffe mensen te knokken voor een historisch mooie uitslag.

Geen schroom
We hebben een inhoudelijk kloppend en aansprekend verhaal te vertellen. Als politiek leider ken ik geen enkele schroom om op het podium te klimmen om onze visie op de stad uiteen te zetten. Maar van nature hoef in niet altijd persé op de voorgrond. Ik ben geen schreeuwer, maar ik kan wel scherp zijn als het nodig is. Ik ben zeer betrokken, maar ik kan ook prima zaken loslaten om daarmee ruimte en vertrouwen te creëren voor de mensen in mijn omgeving.

Benaderbaar en optimistisch
Mensen kennen mij als een benaderbare en optimistische politicus. Dat past uitstekend bij het nieuwe elan van een brede beweging die GroenLinks op gang heeft gebracht. In een gesegregeerde stad als Den Haag hebben we grote behoefte aan open en verbindende politici die ook willen luisteren naar wat mensen nodig hebben. Ik krijg dingen voor elkaar en heb met weinig mensen ruzie. Er samen uit komen zonder je eigenbelang uit het oog te verliezen.

Zo’n lijsttrekker van GroenLinks wil ik graag zijn.